AU, ČOVEČE! NJEŽIĆETE SE KADA POGLEDATE SNIMAK IZ TEMERINA: Preticao autobus, pa ženi razvalio retrovizor! (VIDEO)
Preticanje, Foto: Printscreen/Instagram/Serbia Live Novi Sad

bahata vožnja

AU, ČOVEČE! NJEŽIĆETE SE KADA POGLEDATE SNIMAK IZ TEMERINA: Preticao autobus, pa ženi razvalio retrovizor! (VIDEO)

Tragedija izbegnuta za dlaku!

Objavljeno:

Često smo svedoci nesavesnog preticanja na srpskim putevima, a do najnovijeg incidenta došlo je u Temerinu. Očevici ističu da je tragedija umalo izbegnuta, dok su se dva vozila "samo" okrznula retrovizorima.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici serbialive_novisad, automobil marke "škoda" pokušavao je da zaobiđe prigradski autobus. Međutim, u trenutku kada je prešao u suprotnu traku, pri velikoj brzini naišao je na drugo vozilo.

Kako tvrdi jedan od očevidaca u komentaru ispod objave, dva automobila okrznula su se retrovizorima, dok je vozilu koje je dolazilo u susret vozaču "škode" otpala plastika od siline udara.

Na svu sreću, do veće štete nije došlo, a tragedija je za dlaku izbegnuta.

- Bio sam iza, sreća gospođa u susretu je odlično odreagovala sišla sa puta da izbegne saobraćajku. Zakačili se sa retrovizorima i njoj je otpala plastika sa retrovizora i stala je sa strane, a osoba koja je vozila "škodu" nastavila je. Nije ni stala da se izvini ili šta god. Malo je falilo da se zakače ozbiljno i da dođe do tragedije - naveo je očevidac.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ovakav incident dogodi na putevima u Srbiji. Pre samo dva dana slična situacija desila se na deonici puta kod Zlatibora.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Blic/Jelena Stefanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.